Nu får det räcka !

Nu har jag varit hemma från skolan i tre veckor. Jag börjar bli riktigt iriiterad! Värre blir det också. Hm. Bihålsinflammation är påväg. Tur att det finns Alvedon och Sinooova ! Marcus var också hemma idag, han hade ont i huvudet.. Vi kollade på WallE, sååå söt film alltså!!

Headern har jag inte lyckats ladda upp heller, jag är lite kass.
Har hittat den perfekta klänningen till studenten idag också, skall nog besrälla den imorgon! Hoppas bara att den passar och att den är lika vit som den är på bilden och att den inte är genomskinlig. Det skulle vara lite jobbigt!
Har idag även lämnat in en av alla mina uppgifter som jag har, Go Elin!
Fick även min Reumatikertidning idag, där står det att det kommer en ny medicin som bara inriktar sig på SLE. Trevligt. Kommer inte riktigt ihåg vad det stod exakt vad den gjorde, men den skulle lindra och minska skoven iallafall. Låter väldigt bra !
En liten grej som är helt ointressant men ganska kul är att vi gjorde potatismos igår. Med både vanliga potatisar och med Blå Kongopotatisar (som är blå). Det resuterade i att potatismoset såg ut som ... ja ... jag vet inte vad. BlåLilaGrått. Jätte skumt.
Det känns härligt med vår, eller det ser härligt ut iallafall, har inte varit ute på ett bra tag nu men det ser skönt ut ! Börjar bli hög tid att plocka fram alla solskyddsfaktorer nu!
Nu ska jag och min förkyldning ta och lägga oss, känner att vi behöver detta om vi ska kunna slippa varandra snart. Sov gott !!

La la la la la la

In your name I find meaning

Jag blir så .. hm. Här har man legat sjuk i .. ja jag vet faktiskt inte hur länge, men mer än två veckor och precis när man tror att det ska bli bra och man börjar käka en jädrans massa piller så blir man sjuk igen! Denna gång med hosta, feber och värk i kroppen.
Tur att Spotify och te finns säger jag bara!
Har hostat så mycket att det börjar smaka blod, gott.
Ack & Ve..!
Nu ska jag skriva klart ett skolarbete som jag inte har så mycket kvar att skriva på och sen ska jag skriva mitt projektarbete. Hoppas på att bli klar med det dem närmaste veckorna. Vore gött!
Sen undrar jag en sak. Vad sjutton gör 3 på deras kundtjänst egentligen?! Ringde dit i lördags för att mitt internet på mobilen inte funkar, dom skulle skicka nått, som aldrig kom. Så ringde jag idag igen , och det funkar fortfarande inte !! Jag blir irriterad!!
Nu har jag äver gjort en ny header till min blogg, blev faktiskt ganska nöjd! Nu är det bara det hur man laddar upp den.. jaja , det får bli ett annat projekt, en annan dag!
Nu har även Marcus kommit! Mys ♥
En oerhört fin och seriös bild på oss!
Please tell me why do birds
Sing when you're near me?
Sing when you're close to me?
They say that I'm a fool
For loving you deeply
Loving you secretly

// E

How long have I been in the storm ?

Nu är jag coh Marcus hemma hos Fillen och ska .. ja jag vet inte vad vi ska göra men det kommer bli helt awesome ! Nu håller pojkarna på att greja i köket, varma mackor kommer det att bli. Det är riktiga män de som lagar mat!

Var på kss igår, det visade sig att mina vita blodkroppar har sjunkt igen så nu ska jag bli tjockis igen och börja äta kortison. Blir så irriterad, sist när jag var hos läkaren på kss så sa hon att jag skulle trappa ner den dosen jag då hade och det gjorde jag då eftersom hon sa att jag inte behövde dem. Så efter ca. 2 veckor med nedtrappning så slutade jag. Och nu, bara för att jag sluta så måste jag börja igen! Jag blir så irriterad... Det blev precis samma sak förra gången jag skulle sluta med dom också! Pluffsiga kinder är gossigt!

Har även fått en ny tid till min gastroskopi jag ska göra, tyvärr blir den inte förän i Maj eftersom jag ville bli sövd. Men men , huvudsaken är ju att den blir gjord.

Igår kväll var det klassfest hemma hos Sandra, mycket trevligt. Alla skulle till stadt och fita att det var 100 dagar kvar till studenten, men jag följde inte med dit.
Jag och Irma åkte till kaj en sväng och tog en glass innan hon skulle ut med dema andra i klassen! Mys på igår!

Nu ska jag skutta iväg och leka med pojkarna !! Ha en jätetbra kväll och må den bästa vinna idag på melodifestivalen!

// E

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright


Om hon slöt ögonen en stund

Tänkte bara slänga ut ett litet pytte inlägg för jag ska lägga mig snart.
Idag har jag varit i den stora byn Fridhem, byn Gud glömde, byn där det inte finns någon civilisation alls. Men den är ganska gullig på sitt sätt, trots allt.
Har inte varit i skolan en enda dag denna veckan.. kommer bli mycket att göra känner jag..
Jag har en så sjukt ful ovana alltså, eller ja, jag har väl massor men detta är iallafall en av dem! Jag biter på naglarna. Jag fattar inte varför jag gör det! Det är fult, äckligt och ohygieniskt. Vidrigt! Och jag försöker med allt. Akrylnaglar fungerade typ i en vecka. Stopp- och- väx förstör allt man rör vid. Det enda som faktiskt fungerar är nagellack. Jag biter bort det istället för själva nageln. Men jag menar, hur snyggt blir det när man bitit bort fläckvis på varje nagel !? Näh. FulFul ovana!
Tittade på 2012 förut. Inte för att jag tror att världen kommer att gå under nästa år men den lär ju göra det någon gång. Fatta hemsk den dagen skulle vara! Tänk om allt bara rasar ihop. Uschanimej!
Ne nu orkar jag inte titta längre och jag kan inte andas, måste ha min nässpray. Min andra superdåliga ovana.
Detta lilla pytte inlägget blev inte så jättelitet ju. Men men!
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am

RSS 2.0