This time I'm not leaving without you

Sjuk. Det är inte så kul har jag kommit på. Jag har nu suttit i flera dagar och bara gjort en massa arbeten. Jag fattar inte vad jag har gjort eftersom jag bara har skickat in ett. Effektivt arbete ? Ja , jag har skrivit så att fingrarna har börjat glöda! Jo det har jag. Japp!

Igår så kom Marcus till mig, han är så fin. Finast till och med!
Det är nått konstigt med mig alltså. Hopps bara jag slipper mer skov nu när jag äntligen har slutat med kortisonet. Skulle vara lite typiskt. Fast, bättre nu än innan studenten. MenMen! Idag fick jag hem små lappar som jag ska ta med mig till vårdcentralen, ska ta mer prover. En blodstatus och en Leverstatus. Jag ringde i början veckan och sa att min mage fortfarande var konstig och att jag fortfarande mådde illa. Har nu gjort detta i ett antal veckor. Så nu ska jag troligtvis göra en Gastroskopi. Det är när man går ner med en slang i i halsen och sen vidare ner i magen.. På slangen sitter det en kamera, lampa och så kan man spruta vatten med den. Rätt coolt ändå! Jag var med på en gastro när jag hade praktik på sjukhuset. Det var inte så kul. Dom kväljde sig och skit. Så nej, jag tänker bli sövd!
Imorgon ska jag färga håret igen. Det blir samma som förra gången ! LILA !
Ne nu ska jag och och min huvudvärk gå och sätta oss i soffa. Natti!
Please tell me why do birds
Sing when you're near me?
Sing when you're close to me?
They say that I'm a fool
For loving you deeply
Loving you secretly


Med ena foten utanför

Nu sitter jag och pluggar Chock som jag ska ha prov på imorgon. Jag fattar verkligen ingenting.. jaja , jag har ju hela kvällen på mig !
Ska snart även gå och hämta Hanna på skolan och sen får jag väl återgå till pluggandet! Denna veckan känns det som att det är hur mycket som helst i skolan. Har prov imorgon på Chock, prov på torsdag i Operation, sen måste jag verkligen skriva mer på mitt projektarbete och läsa ut en bok i Svenska , har dessutom en uppgift om Reumatism som är flera veckor försenad..  Härligt !
Fick åka hem från skolan idag, förkyld och ont i magen. Inte bra.
Nästa vecka är det Sälen som gäller!! Åker på Lördag och kommer hem nästa Fredag, ska bli härligt!
Ne nu får jag nog fortsätta med detta så jag kan bli klar någon gång !
Juste ! Jag vill ha vår.
Ha det så bra !

RSS 2.0